Home Aktuale Barërat dhe participimi më lirë për 50%

Barërat dhe participimi më lirë për 50%

184
0
SHARE

Në fillim të vitit të ardhshëm, barërat për tensionin e gjakut, zemrës, depresion, antibiotikë do të jenë me çmim më të ulët për 50%.

Fondi republikan për sigurim shëndetsor po pregadit ulje të çmimeve të barërave dhe zvoglim të participimit, por edhe të rris listën me barëra të reja, thuhet në njoftim të Fondit.