Home Authors Posts by Lugina Press

Lugina Press

5872 POSTS 0 COMMENTS

Shaip Kamberi takon Arbër Pajazitin

Nëpërmjet një postimi në facebook, kryetari i Komunës së Bujanocit, njëherit i Partisë për Veprim Demokratik, Shaip Kamberi, ka takuar sot, kryetarin e Alternativës...

55 vjeçari, mashkull i infektuari i konfirmuar me Corona virus në...

Rasti për të cilin është konfirmuar se është i infektuar me Corona virus është një 55 vjeçar nga qyteti i Bujanocit, gjinia mashkull. Ai gjendet...

Wikendi në shtëpi: Zgjatet ora policore në Serbi

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se në konsulltim me shtabin e krizave është vendosur që ora policore të zgjetet për vikend. Me vendimin...

Komuna e Bujanocit fillon me shpërndarjen e paketave ushqimore për familjet...

Komuna e Bujanocit, respektivisht Shtabi për Situata të jazhtëzakoshme ka filluar me shpërndarjen e paketave me ushqime dhe higjienë për familjet në nevojë gjatë...

Blerjet në kiosqe, më të sigurta

Daljet e rralla nga shtëpia këto ditë më së shumti janë të dedikuara për furnizimet bazë, por pyetja të cilën më së shumti qytetarët...

Fillon regjistrimi i fëmijëve në klasë të parë në SHF “Muharrem...

N j o f t i m Njoftim   nga SH.F.”Muharrem Kadriu” në Tërrnovc Shkolla fillore “Muharrem Kadriu ” në Tërrnovc komuna e  Bujanocit,  njofton të gjithë...

F. TURI/Punë të vogla, por me dashuri të madhe

"Ne s’mund të bëjmë dot gjëra të mëdha, vetëm gjëra të vogla me dashuri të madhe", këto janë fjalët që na ka lënë e...

Ja orari i emetimit të programit mësimorë në gjuhën shqipe

Për nxënësit e shkollave fillore në gjuhën shqipe, mësimi në distancë fillon nga dita e hënë duke transmetuar orët në televizionet lokale në Bujanovac...

Pagesat për ndihmë sociale, shtesa të fëmijëve dhe përkujdesi i fëmijëve...

Shto kujdesin, ule panikun ✌🌞👨‍👩‍👧‍👦 Të nderuar qytetarë, Njoftohen të gjithë shfrytëzuesit e ndihmës sociale, shtesave të fëmijëve, pagave mbi përkujdesin e veçant të fëmijëve që vendimet...

Komuna e Bujanocit ndan 500 mijë dinarë për familjet në nevojë

  Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, në cilësinë e Komandantit të Shtabit për situata të jashtëzakonshme, ka nënshkruar kontratë me vlerë 500 mij...