Home Aktuale Artistët shqiptarë diskutojnë për filmin e radhës “Skenderbeu”

Artistët shqiptarë diskutojnë për filmin e radhës “Skenderbeu”

208
0
SHARE

Regjori evropian me prejardhje nga Lugina e Preshevës Valton Jakupi ka pritur aktorin e poppulit shqiptar Reshat Arbana nga Shqipëria.

Në zyrat e produksionit të filmit “International Film Europe”, në Zvicërr, regjisori Valton Jakupi ka pritur aktorin e popullit shiptar Reshat Arbana dhe aktorin e filmit Agim Sylejmani.
Në takimin mes njerëzve të artit është biseduar për projektin e radhës, xhirimin e filmit”Skënderbeu” i cili do të realizohet në Hollywood, film ky për të cliën është diskutuar dhe aprovur nga Senati Amerikan me iniciativën e Senatorit Joseph J. Dio Guardi.Ndërkaq Valton Jakupi do të jetë njëri nga regjisorët e filmit.
Në takim po ashtu është biseduar dhe për disa projekte tjera filmike që do të realizohen në Evrop, Shqipëri dhe Luginë./Lugina Press/