Home Aktuale Arsim Bajrami i shkruan letër rektorit, Zejnullahu

Arsim Bajrami i shkruan letër rektorit, Zejnullahu

186
0
SHARE

Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami, ia ka kthyer një letër rektorit të Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina”, për pranimin e fëmijëve të kategorive të dala nga lufta e UÇK-së.

Ministri Bajrami, në këtë letër shkruan se në shkresën e tij të mëhershme ka bërë me dije se UP-ja dhe shoqatat e luftës së UÇK-së kanë memorandum bashkëpunimi të lidhur më 30 shtator 2009, për ndihmë në regjistrim për kandidatët që janë pjesë e këtyre kategorive. “Ju kam informuar që ky memorandum bashkëpunimi nuk ishte shkëputur nga asnjëra palë dhe vazhdon të mbetet në fuqi….”, ka shkruar Bajrami në letrën e tij drejtuar rektorit të UP-së, Ramadan Zejnullahut, të cilën e ka siguruar “Epoka e re”.

Ja letra e ministrit Arsim Bajrami drejtuar rektorit:

memora