Home Aktuale Arifi: Zoti i’a mundësoftë secilit nga ne ta agjërojmë muajin e Ramazanit

Arifi: Zoti i’a mundësoftë secilit nga ne ta agjërojmë muajin e Ramazanit

12
0
SHARE

Të nderuar vëllezër e motra shqiptarë të besimit Islam.

Më lejoni që në emër të Partisë Demokratike me seli në Bujanoc në prag të fillimit të Muajit të shenjtë të Ramazanit t’ju uroj që këtë muaj ta presim dhe ta përcjellim me adhurimet ndaj Zotit të Plotëfuqishëm.

I’a mundësoftë Zoti secilit nga ne që ta agjërojmë këtë muaj, dhe lusim që të jetë ky muaj i bashkimit dhe solidaritetit, në rend të parë të shqiptarëve, e pastaj dhe të gjithë njerëzimit në mbarë botën.

Nagip Arifi, kryetar i PD-së