Home Aktuale Arifi: Shpresojmë që zgjedhjet të kalojnë sa më demokratike dhe pa ndonjë...

Arifi: Shpresojmë që zgjedhjet të kalojnë sa më demokratike dhe pa ndonjë parregullsi

109
0
SHARE

Kryetari i Partisë Demokratike Dr. Nagip Arifi sot në ora 10 votoi  në vendvotimin numër 1 në shkollën qëndrore “Muharrem Kadriu” në Tërrnoc.

Kryetari Arifi pas kryerjes së obligimit, ka deklaruar se, “popullaTa duhet që sa më masovikisht ti përgjigjet këtyre zgjedhjeve sepse vota e tyre vendos për ardhmërinë e tyre”. Arifi gjithashtu i dëshiroi suksese popullatës dhe apeloi që zgjedhjet të kalojnë sa më demokratike dhe pa ndonjë parregullsi./Lugina Press/

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=M4-KLc4ZbxA” width=”560″ height=”315″]