Home Aktuale Arifi : Problemi qëndron tek mos zhvillimi ekonomik e jo te...

Arifi : Problemi qëndron tek mos zhvillimi ekonomik e jo te kryqi i kuq(Video)

117
0
SHARE

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi ka mbajtur sot një konferncë për gazetar lidhur me rastin e vizitës së kryeministrit serb Aleksandar Vuçiq në Bujanoc.

Kryemistri Serb Vuçiq gjatë qëndrimit të tij në Bujanoc vizitoi kryqin e kuq ku dhe është ushqyer me fasule nga kjo kuzhinë. Ndërkohë që nuk gjeti kohë të takohet me kryetarin Arifi.
Me këtë rast Arifi theksoi se problemi nuk qëndron në kryqin e kuq por problemi qëndron tek mos zhvillmi ekonomik.
Kryetari Arfi po ashtu deklaroi se në komunën e Bujanocit nuk ka tensione ndëretnike, këtu tensionet janë në aspektin e zhvillimit ekonomik, dhe këtë e dijnë mirë edhe ndërkombëtarët por edhe vendorët, sepse armiku më i madhë është mos zhvillimi ekonomik.
Ndërkaq në fillim të konferencës Arifi sqaroi se nuk e ka ftuar kryeministirn serb por këto janë dezinformatat që janë dhënë nga disa media shqiptare  të cilët sipas Arifit e kanë shtrembëruar deklaratën e tij  ./Lugina Press/

 

[youtube url=”     https://www.youtube.com/watch?v=fXxerRsGlmU    ” width=”560″ height=”315″]