Home Aktuale Arifi priti përfaqësuesit e shoqatave shqiptare që veprojnë në Zvicërr(Foto+video)

Arifi priti përfaqësuesit e shoqatave shqiptare që veprojnë në Zvicërr(Foto+video)

146
0
SHARE

 Përfaqësuesit e shoqtave jo qeveritare të shqiptarëve të Luginës së Preshevës të cilët veprojnë në shtetin e Zvicrrës sot kanë vizituar kryetarin e komunës së Bujanocit Nagip Arifi.

2

Kryetari i Komunës së Bujanocit Nagip Arifi sot ka pritur në kabinetin e tij përfaqësuesit e shoqtave jo qeveritare të shqiptare të Luginës së Preshevës të cilët veprojnë në shtetin e Zvicrrës.Ndërkohë që në takim morën pjesë edhe përfaqësuesit e njërës nga shoqatat e vepron në Belgjikë.

Me këtë rast kryetari Arifi falënderoi mërgatën shqiptare për kontributin e tyre që kanë dhëbë si para po ashtu edhe pas luftës si në Luginë por edhe në Kosovë.

3

Kryetari Arifi këto shoqata i quajti ambasadorë të shqiptarëve të Luginës në perëndim.
Ndërkohë u dakorduan për bashkëpunim të mëtutjeshëm në mes shoqatave dhe komunës së Bujanocit./Luginë Press/

 [youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Y3EV6hc6sus&feature=autosharel” width=”560″ height=”315″]

LEAVE A REPLY