Home Aktuale Arifi: Në disa pozicione mjetet e parapara për tërë vitin, janë harxhuar...

Arifi: Në disa pozicione mjetet e parapara për tërë vitin, janë harxhuar në gjashtë muajt e parë

325
0
SHARE

Është zhvilluar sot  seanca e dytë e Këshillit Komunal  në këtë përbërje  re.

Në këtë seancë  është shqyrtuar  raporti për të hyrat dhe shpenzimet nga buxheti i komunës së Buajnocit në periudhën nga 1 janari deri më 30 qershorë.

 

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifti tha se për gjashtë muajt e parë gati të njejtat mjete të cilët kanë hyre dhe janë harxhuar.

 

Spas tij  në disa pozicione  janë shpenzuar mjetet e parapara për tërë vitin, janë harxhuar në  gjashtë muajt e parë. Arifi tha se shtëpia e shëndetit vetëm 7 muajt e parë ka harxhuar buxhetin 100% të paraparë për tërë vitin, po ashtu barnatorja e qytetit.

Kursë sa i përket aftësimit profesional Arifi tha se vitin a kaluar nuk ka patur aftësim profesional dhe po ashtu dhe subvencione për bujqit por se ato ato janë bartur në vitin 2020.

 

Mbahet seanca e IV e shtabit për situata të jashtëzakonshme

Mbahet seanca e IV e shtabit për situata të jashtëzakonshme

Posted by Spektri on Friday, 28 August 2020