Home Aktuale Apel për përgjegjshmëri – kursene ujin

Apel për përgjegjshmëri – kursene ujin

8
0
SHARE

Edhe pse janë duke funksionuar 14 bunare të ujit dhe shtypja e ujit arrin nivelin e duhur për furnizim, Lagja e Strukarëve dhe Trup po vazhdojnë të ballafaqohen me probleme të furnizimit me ujë.

Luten që të gjithë qytetarët të mos përdorin ujin për ujitje dhe gjëra tjera të panevojshme dhe të mundësojnë që edhe këto lagje të kenë ujë thuhet në njoftimin e lëshuar në faqen zyrtare të Komunës së Bujanocit.