Home Aktuale Ambasadorja e Francës në vizitë tek Kryetari Nagip Arifi(Video)

Ambasadorja e Francës në vizitë tek Kryetari Nagip Arifi(Video)

198
0
SHARE

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi dhe ai i kuvendit komunal Jonuz Musliu kanë pritur sot ambasadoren e Francës në Beograd Christine Moro .

4444444

Ambasadorja e Francës e akredituar në Beograd Christine Moro për herë të parë po qëndron në Luginë të Preshevës pas arrdhjes së saj në këtë detyrë.

3333333
Sipas kryetarit të Bujanocit Nagip Arifi, Ambasadorja e Francës Christine Moro është një person e cila e njeh situatën në rajon pasi që më parë ishte ambasadore në Shqipëri.
Pas takmimit kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi theksoi se e njoftova ambasadoren për situatën politike ate të sigurisë por edhe çështjen e zhvillimit ekonomik.
Ambasadorja e Francës Christine Moro theksoi se qëllimi i vizitës së saj është që të ndihmoj në zgjidhjen e problemeve të këtij vendi.
Ndërkohë ambasadorja Christine Moro në shoqrim të kryetarit Arifi vizitoi objektin e shkollimit të lartë univerzitar në Bujanoc./Lugina Press/

[youtube url=”   https://www.youtube.com/watch?v=ZRLZxIEBITc    ” width=”560″ height=”315″]