Home Aktuale Ambasadori i Kosovës Valdet Sadiku takohet me deputetin shqiptar nga...

Ambasadori i Kosovës Valdet Sadiku takohet me deputetin shqiptar nga lugina Shaip Kamberi

345
0
SHARE

Ambasadori Valdet Sadiku dhe zëvendësi i tij Amir Haziri kanë zhvilluar një takim me deputetit shqiptar nga Lugina e Preshevës Shaip Kamberin.
Takmi në mes përfaqësuesve të Zyrës ndërlidhëse të Prishtinës në Beograd dhe deputetit Kamberi është zhvilluar në Parlamentin e Serbisë.
Në takim u dakorduan se viti që po lëmë pas, mund të vlerësohet i suksesshëm në fushën e bashkëpunimit në mes Zyrës ndërlidhëse të Prishtinës në Beograd dhe deputetëve shqiptarë në Parlamentin e Serb.