Home Aktuale Ambasada Turke në Beograd Shënon Ditën e Pavarsisë

Ambasada Turke në Beograd Shënon Ditën e Pavarsisë

109
0
SHARE

Më 31.10.2016 Shefi i Ambasadës Turke në Beograd Mehmet Kemal Bozaj me stafin e tij shënuan ditën e shtetit Turk.

Të ftuar në këtë ceremoni ishin Bashkësit Fetare në vend,Ambasada të ndryshme të akredituara në Beograd, përfaqsues Komunash si dhe personalitete Biznesesh dhe ato të Siguris.

Në këtë ceremoni ishin të ftuar edhe Këshilli i Bashkësis Islame në Bujanoc si dhe përfaqsues nga Komuna e Bujanocit ku patën rastin të takohen edhe me Ambasadorin Bozaj i cili i falenderoi për pjesmarjen në këtë përvjetor.

KBI-Bujanoc falënderon Ambasadorin Bozaj për përkrahjen e dhënë dhe njëherit i uron shtetit Turk ditën e pamvarsis.

Bujanoc 01.11.2016 Shërbimi për informim pran KBi-Bujanoc.