Home Aktuale Ali Bektashi nga Nesalca fitues i xhiros së mbrëmshme të kuizit të...

Ali Bektashi nga Nesalca fitues i xhiros së mbrëmshme të kuizit të diturisë

144
0
SHARE

Fituesit e xhiros së mbrëmshme të kuizit të diturisë Lugina garon 2015 ishin shkolla fillore Ali Bektashi Nesalcë të cilën arritën të marrin 109 pikë karshi shkollës fillore Abdulla Krashnica Miratoc që kishte grumbulluar 102 pikë. Kryetari i jurisë, Zejnulla Dauti vlerëson lartë suksesin që kanë treguar gjatë këtij garimi të dyja ekipet pjesëmarrëse.

1922345_662736787183122_125178134061701929_n

Fitorja ishte e ngushtë në garimin në mes të kandidatëve të shkollës fillore Abdulla Krashnica- Miratoc dhe shkollës fillore Ali Bektashi- Nesalcë. Fituesit e xhiros së mbrëmshme të kuizit të diturisë Lugina garon 2015 ishin shkolla fillore Ali Bektashi Nesalcë të cilën arritën të marrin 109 pikë karshi shkollës fillore Abdulla Krashnica Miratoc që kishte grumbulluar 102 pikë. Kryetari i jurisë, Zejnulla Dauti vlerëson lartë suksesin që kanë treguar gjatë këtij garimi të dyja ekipet pjesëmarrëse. Ekipi i shkollës fillore Ali Bektashi nga Nesalca përballjen në xhiron e radhës do ta ketë me shkollës fillore Zenel Ajdini Raincë./Lugina Press/