Home Aktuale Albina Jakupi nderohet me mirënjohje nga sh.f “Muharrem...

Albina Jakupi nderohet me mirënjohje nga sh.f “Muharrem Kadriu” për solidaritetin e saj (video)

97
0
SHARE

Shkolla fillore “Muharrem Kadriu’ nga Tërnoci,  në shenjë  falënderimi ka nderuar me mirënjohje regjisorin Valton Jakupi dhe bashkëshorten e tij për gjestin human që kanë treguar ndaj nxënësve të kësaj shkolle.

Aktivistja nga Zvicra Albina Jakupi  i ka dalë në ndihmë  50  nxënësve me kushte të vështira ekonomike  të shkollës fillore” Muharrrem Kadriu” duke ia bërë pagesën për të ushqyer në kuzhinë deri  për vitin shkollorë 2016/2017.

Me këtë rast me propozimin e mësuesëve,  drejtoria e shkollës filllore ” Muharrem Kadriu” në shënimin e ditës së  këtij institucioni  arsimorë ka nderuar me mirënjohje aktvistën në fjalë Albina Jakupi për solidaritetin e saj.

Në mungesë të saj mirënjohen e ka marrë nëna e regjisorit Valton Jakupit ,Emine Jakupi mësëuese shum vjeçare në këtë institucion arsimor.

Për aktivitetin e saj klikoni linkun:

Aktivistja nga Zvicra, Albina Jakupi ndihmon nxënësit e sh.f “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

[youtube url=” https://www.youtube.com/watch?v=oW6rAHFVt9A  ” width=”560″ height=”315″]