Home Aktuale Aida Dërguti lëshon mbledhjen e Kryresisë

Aida Dërguti lëshon mbledhjen e Kryresisë

7
0
SHARE

Deputetja e LVV, dhe nënkryetarja e Kuvedit,Aida Dërguti, ka lëshuar mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit. Ajo kishte hyrë në mbledhje për të bërë dy kërkesa:
1. Mos mbajtja e seancës së sotshme dhe
2. Shpërndarja e masës para Kuvendit të Kosovës, e cila do të ndodhte pasi të zbatohet kërkesa e parë.