Home Aktuale Agro Adria do të ndërton shtëpi të re për...

Agro Adria do të ndërton shtëpi të re për familjen e Murat Azizi nga Nesalca

175
0
SHARE

Familja e Murat Azizit nga Nesalca e Bujanocit është njëra nga familjet e cila do të bëhet me shtëpi të re në kuadër të projektit për ndërtimin e 100 shtëpive në Luginë.

11824929_859367837485121_838643081784298850_n

Ndërmarrja “Agro Adria” nga Bujanoci me pronar Aziz Maliqi zyrtarishtë bëri marrëveshjen me Fondin Humanitarë të Kosovës Lindore për ndërtimin e shtëpisë së familjes së Murat Azizi nga Nesalca e Bujanocit.
Nënkryetari i FHLS-së Ahmet Bektashi e falënderoi Aziz Maliqin për donacionin, për ndërtimin e shtëpisë të familjesë në nevojë.
Projekti për ndërtimin e 100 shtëpive po vazhdon falë punës të palodhëshme të drejtuesve të FHLK-së si dhe donatorëve, afaristë e gjithë atyre njerëz human që jo rastësisht zoti ju ka dhuruar mëndjen, shpirtin, besimin e pasurinë që t’i dalin karshi edhe atyre që kan nevojë./Lugina Press/