Home Aktuale Agjenda e përvjetorit të Komandant Lleshit

Agjenda e përvjetorit të Komandant Lleshit

287
0
SHARE

Agjenda për shënimin e përvjetorit të rënies heroike të Komandant Lleshit

Të nderuar qytetarë,

Për shkak të kufizimeve që janë ende në fuqi dhe pasojave të COVID19, e në dakordim me të gjitha grupet punuese, ju njoftojmë që shënimi i përvjetorit të rënies heroike të dëshmorit të Kombit, Ridvan Qazimi – Komandant Lleshi, do të bëhet me 25 maj.

Agjenda e aktiviteteve do të jetë kjo:

E hënë, 25 Maj

12:00 Vendosja e kurorëve tek varri i Komandant Lleshit dhe dëshmorit Besim Faiku

12:30 Vizitë Muzeut të Komandant Lleshit

13:30 Vizitë vendit të rënies tek Gurt e Buajve

17:00 Akademi përkujtimore në Sallën e vogël të Shtëpisë së Kulturës.