Home Aktuale Adnan Salihu zgjidhet kryetar i kuvendit komunal të Bujanocit

Adnan Salihu zgjidhet kryetar i kuvendit komunal të Bujanocit

37
0
SHARE

Pas vdekjes së ish kryetarit Jonuz Musliu, kryetar i ri  i kuvendit komunal të Bujanocit është zgjedhur  dr. Adnan Salihu nga Bujanoci.

 

Adnan Salihu është i lindur më 24.07.1960, është i martuar dhe baba i tre fëmijëve, Salihu ka kryer fakultetin në Universitetin e Prishtinës dhe punon si doktorë në Shtëpin e shëndetit në Bujanoc. Salihut, ish kryetari i LPD-së tani i ndjeri Jonuz Musliu i ja patë besuar zavendës kryetarin e LPD-së dhe tani ka marrur mbështetjën e plotë të Lëvizjës së Progresit Demokrat për të udhëhequr postine  kryetarit të Kuvendit të komunës së Bujanocit.

Dr Adnan Salihu u zgjodhë kryetar i kuvendit komunal me 25 vota për, 6 kundër dhe asnjë të përmbajtur, Adnan Salihu