Home Aktuale Admir Nazifi emërohet u.d i drejtorit në sh.m” Sezai...

Admir Nazifi emërohet u.d i drejtorit në sh.m” Sezai Surroi” në Bujanoc

532
0
SHARE

Ministira e Arsimit e Serbisë e ka emërur Admir Nazifin ushrues detyre i drejtorit  të shkollës së mesme” Sezai Surroi” në Bujanoc.

Fillimisht, profesori i lëndëve të ekonomisë, Admir Nazifi, ka siguruar besimin e Këshillit të profesorëve në shkollën e mesme “Sezai Surroi “ në Bujanoc për të udhëhequr këtë institucion arsimor.

Ndërkohë Nazifi merr besimin për drejtor të shkollës së mesme ”Sezai Surroi” në Bujanoc edhe nga Këshilli Kombëtar Shqiptar.

Ndërkaq vendimin për drejtor tashmë i ka dhënë edhe Ministri i Arsimit e që është i paraparë me ligji mbi Sistemin e Arsimit dhe Edukimit.