Home Aktuale A do të martoheshit me një serb apo serbe? Shihni si përgjigjen...

A do të martoheshit me një serb apo serbe? Shihni si përgjigjen në Prishtinë (video)

105
0
SHARE

Thuajse asnjëri nga të intervistuarit e gazetës Zëri nuk pranoi se do të martohej me serbe. As vajzat me djem serbë. Dhe është e thjeshtë të gjesh “përsenë” në këtë rast: të rinjtë e Kosovës vazhdojnë ta konsiderojnë Serbinë vend armik. Pati vetëm ndonjë e lidh refuzimin e tij me çështje feje dhe u shpreh se do të martohej me një serbe nëse ajo do të ishte myslimane. /Lapsi.al

[youtube url=”   https://www.youtube.com/watch?v=btUP0S08y6g    ” width=”560″ height=”315″]