Home Aktuale 40 vjetori i maturës, gjenerata 1973/74, Gjimnazi “Skënderbeu”, Preshevë

40 vjetori i maturës, gjenerata 1973/74, Gjimnazi “Skënderbeu”, Preshevë

93
0
SHARE

maturantëve të vitit shkollor 1973/1974 të Gjimnazit “Skënderbeu” në Preshevë, se festimi i 40 vjetorit të maturës do të mbahet 
më 10 maj 2014 (e shtune).

Tubimi do të bëhet nga ora 18:00 në oborrin e Gjimnazit, ku do të bëhet fotografimi ,
Pastaj do të mbahet “ora e kujdestarisë” në klasë, në objektin e Gjimnazit, si dhe vizita e objektit dhe hapësirave shkollore,
Nga ora 20:00, pas  përfundimit të aktiviteteve të përmendura, është rezervuar restorani “Europa 3”, në banket dhe muzikë.
Ju lusim që të gjithë të interesuarit që kanë propozime, ide apo vërejtje, t’I partaqesin, me qëllim që të organizohemi sa më mirë, si dhe për informata më të hollësishme lidhur me organizimin  t’i lajmërohen në facebook ose në tel. 

 Këshillit organizativ:  
                                                                   
1. Lumnije Ahmedi-Shaqiri , +381637493297
2. Sabit Sahiti +38163423419
3. Arif Jahiu +381638027036, +37744185319
4. Shefki Ibrahimi +381638320307
5. Nehat Hyseni 063403416, +37744146573

Në vazhdim po i japim listat e nxënësve të gjeneratës tonë.

files (1) files