Home Aktuale Fejzullahu:Ndarja e bursave të premtën

Fejzullahu:Ndarja e bursave të premtën

330
0
SHARE

 Kryeshefi për veprimtari shoqërore dhe  çështje publike pranë komunës së Bujanocit  Bajram Fejzullahu  ka bërë të ditur se ndarja e  bursave të studentëve  do të bëhet më 4 prill të këtij viti  sëktësisht  gjatë ditës së  premte në sallën e madhe të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc duke filluar nga ora 14 :00h.

 Komisioni për ndarjen e bursave pranë  komunës së Bujanocit në janarë të këtij viti kishte hapur  konkurs për bursa për vitin akademik 2013-014 në të cilin konkurs  kanë aplikuar  943 studentë  të cilët kanë vendbanim në  komunën  e Bujanocit.

   Ndërkaq  863 prej tyre kanë përfituar  bursën studentore për këtë vitin akademik 2013-014  e cila ndahet nga buxheti i komunal i  Bujanocit  i ka thënë  Kryeshefi për veprimtari shoqërore dhe  çështje publike pranë komunës së Bujanocit  Bajram Fejzullahu agjencisë së lajmeve  Lugina Press  .

Fejzullahu bënë të ditur se shuma  e përgjithëshme e mjeteve  e cila është ndarë nga buxheti kumunal për  për bursa studentore  për ktë vitë  është 10 milion dinarë.

Ndërkaq  vendimi për ndarjen e bursave studentore për vitin akademik 2013-014 është miratuar gjatë ditës së djeshme në seancën  e  këshillit komunal të Bujanocit./LuginaPress/