Home Aktuale 32 nxënës të sh.f”Muharrem Kadriu” nga Tërrnovci përfitojnë tablet falas

32 nxënës të sh.f”Muharrem Kadriu” nga Tërrnovci përfitojnë tablet falas

435
0
SHARE

Në shkollën fillore”Muharrem Kadriu” Në Tërrnovc sot është bërë ndarja e tabletave për  32   nxënësit  që nuk kanë mundësi të ndjekin mësimin online përmes paisjeve të mençura.

Ushtruesi i  Detyrës  i drejtorit të shkollës fillore”Muharrem Kadriu” në Tërrnovc,  Naser Zari tha se  në këtë projket janë përfshirë nxënës nga të gjitha klasët

Zairi është shprehur se numri i nënsësve të cilët kanë nevojë për tabletë të tillë është më i madhë por në të ardhmen do të mundohemi  të sjellim edhe nga donatorë të tjerë.

Ky projekt është realizuar me ndihmën e Trupit Koordinues në bashkëpunim me fondacionin e fëmijëve “Pastaloci” nga Zvicëra dhe “Grupa 484”, të cilët kanë shpërndarë 195 paisje Tablet për shkollat fillore dhe të mesme në Komunën e Bujanocit./Lugina Press/