Home Aktuale 3 nxënës dhe 2 mësues me kushte ekstreme të këqia në Bukocin...

3 nxënës dhe 2 mësues me kushte ekstreme të këqia në Bukocin e Preshevës

116
0
SHARE

Gjendja e shkollave në Komunën e Preshevës është alrmante, e ato më keq janë në malësinë e Preshevës.

Paralelja e ndarë e shkollës fillore “Selami Hallaçi” në fshatin Bukoc ka vetëm tre nxënës dhe 2 mësues që gati çdo ditë bëhen bashkë për të mbajtur orët e rregullta të mësimit.

Gjendja në objektin shkollorë është alarmante por edhe rruga është shpesh e pakalueshme sidomos gjatë ndryshimeve klimatike.

Pushtetet vijnë e shkojnë por gjendja në fshatrat në malësinë e Preshevës nuk ndrron dhe dita ditës bëhet edhe më e keqe.