Home Aktuale Reagon APN: Cili shërbim shtetëror tentoi njollosjen e flamurit shqiptar në APN-në...

Reagon APN: Cili shërbim shtetëror tentoi njollosjen e flamurit shqiptar në APN-në e Bujanocit? (video)

11
0
SHARE

Alternativa për Ndryshim në Bujanoc, njofton opinionin e gjërë se natën midis 27 dhe 28 nëntorit, pjesëtarë tëshërbimeve serbe kanë tentuar ta njollosin flamurin kombëtar shqiptar i cili valvitej në ndërtesën e selisë së këtij subjekti politik, në qendër të qytetit.
Ekspedita e këtyre forcave të errta, në dy tentime të ndara, pasi vëzhgon terrenin, përpiqet që me metodat më primitivetë njollos simbolin tonë.
APN në Bujanoc, gjykon ashpër këtë veprim primitiv dhe klandestin të pjesëtarëve të forcave serbe të sigurisë dhekërkon që të njejtën gjë ta bëjnë edhe faktorët tjerëshqiptarë dhe ata ndërkombëtarë.
Poashtu, APN kërkon edhe sqarim zyrtar të organeve serbe, se veprimet e tilla të ndërmarra pas mesit të natës a përkojnë me urdhëra të ndonjë institucioni dhe për cfarëqëllimesh mund të shërbejnë ato?!
P.s: Pjesë e këtij reagimi është edhe video ekskluzive e „aksionit „ të shërbimve serbe të sigurisë.

Ekskluzive: Cili shërbim shtetëror tentoi njollosjen e flamurit shqiptar në APN-në e Bujanocit? (video)Alternativa për Ndryshim në Bujanoc, njofton opinionin e gjërë se natën midis 27 dhe 28 nëntorit, pjesëtarë të shërbimeve serbe kanë tentuar ta njollosin flamurin kombëtar shqiptar i cili valvitej në ndërtesën e selisë së këtij subjekti politik, në qendër të qytetit.Ekspedita e këtyre forcave të errta, në dy tentime të ndara, pasi vëzhgon terrenin, përpiqet që me metodat më primitive të njollos simbolin tonë.APN në Bujanoc, gjykon ashpër këtë veprim primitiv dhe klandestin të pjesëtarëve të forcave serbe të sigurisë dhe kërkon që të njejtën gjë ta bëjnë edhe faktorët tjerë shqiptarë dhe ata ndërkombëtarë.Poashtu, APN kërkon edhe sqarim zyrtar të organeve serbe, se veprimet e tilla të ndërmarra pas mesit të natës a përkojnë me urdhëra të ndonjë institucioni dhe për cfarë qëllimesh mund të shërbejnë ato?!P.s: Pjesë e këtij reagimi është edhe video ekskluzive e „aksionit „ të shërbimve serbe të sigurisë.

Posted by Alternativa Për Ndryshim – Bujanoc on Tuesday, 28 November 2017