Home 2019 Dhjetor 5

Daily Archives: 05/12/2019

Kryetari i Bujanocit, Shaip Kamberi ka marrë pjesë në Odën Ekonomike në Slloveni

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi së bashku me  Llulzim Rashitin nga Union i Bizneseve në Bujanoc  dhe me përfaqësues të bizneseve nga...

Në “Ditën Ndërkombëtare të Vollentarizmit” 5 Dhjetori – Mesazh kundër gjuhës së urrejtjes nga...

Në "Ditën Ndërkombëtare të Vollentarizmit" 5 Dhjetori - Mesazh kundër gjuhës së urrejtjes nga rinjët e Komunës së Bujanocit. Në kuadër të projektit "Gjuha e...