Home 2019 Nëntor 27

Daily Archives: 27/11/2019

Lugina e Preshevës me aksione të ndryshme solidare për Shqipërinë

Lugina e Preshevës është ngritur në  këmbë për të  u solidarizuar me familjet e prekura nga tërmeti në Durrës dhe Thuman të Shqipërisë. Lugina e...