Home 2019 Nëntor 18

Daily Archives: 18/11/2019

Në Presshevë hapet për herë të parë në mënyrë zyrtare kursi i Gjuhës Turke

Në Preshevë dhe në fshatin Bilaç hapen kurset e para të gjuhës Turke në kuadër të institutit profesional për gjuhë Turke Instituti Yunus Emre....