Home 2019 Tetor

Monthly Archives: Tetor 2019

Skender Jusufi – njeriu, i cili, për shumë vjet mbajti, bashkë tërnocasit në diasporë

Portret mërgimtarësh të dalluar Javën e parë të tetorit, të këtij vit, në Tërnoc, takojmë veprimtarin e palodhur të Lëvizjes së Mërgimtarëve të Tërnocit (LMT)...

Preshevë: Vizioni fillon kursin profesional të rrobaqepsisë me grupin e dytë

Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim nga Presheva ka filluar me kursin  profesional  të rrobaqepsisë me grupin e dytë thuhet në profilin e kësaj...

Ternava: Çdo shqiptar i Lugines që jeton në Kosovë të pajiset me pasaportë

z.Ternava, ne jemi një medium nga Lugina dhe atje publiku jonë, nuk është se të njeh shumë mirë, na thuaj dy tre fjalë për...

Sh.f “Muharrem Kadriu” e LMT realizuan aksionin”Për abientin e Tërnocit”(foto)

Shkolla fillore"Muharrem Kadriu" në Tërnoc në bashkëpunim më Lidhjen e Mërgimtarëve të Tërnocit(LMT) me seli në Zvicër, kanë realizuar një aksion me moton"Për një...

LMT nga Zvicra, ndihmon 60 nxënësit e sh.f “Muharrem Kadiu” në Tërnoc me ushqim...

60 nxënësit e shkollës fillore “Muharrem Kadriu” nga Tërnoci  me kushte jo të mira  tash e tutje  do  të ushqehen pa pagesë në kuzhinën...