Home 2019 Tetor 7

Daily Archives: 07/10/2019

Pajaziti: Me fat Kosovë, do të vie dita edhe në Luginë dhe Bujanoc!

Ndryshime gjthandej, po vie koha edhe për tek ne! Kosova dje kaloi me sukses edhe një test tjetër të demokracisë. Qytetarët e këtij shteti treguan kulturën...

Arifi:Urime për Zgjedhjet në Kosovë!

Urime për Zgjedhjet në Kosovë! Një proces zgjedhor i mbarëvajtur sikur ky në Republikën e Kosovës vlenë parasegjithash të jetë shembull tipik dhe të përshëndetet...

Mustafa:Urime Kosovë!

Urime Kosovë! 🇽🇰 Republika Kosovës zhvilloi zgjedhjet parlamentare me pjekuri të lartë qytetare. Shembull për nga fushata, gara e lirë, procedura e votimit, administrimi i votës....

Kamberi:Urime Albin Kurtit

Urime Albin Kurtit Test i kaluar me sukses në zgjedhjet e djeshme, ishte dëshmi për forcimin e institucioneve dhe kulturës demokratike në Kosovë. Albinit i uroj...