Home 2019 Shtator 4

Daily Archives: 04/09/2019

Tërnoc: Mes emocionesh dhe lotëve përcillet për në pension doktoresha Mediha Zahiri (video)

Nga stacioni shëndetësorë në Tërnoc,  mënyrë solemne  nga kolektivi përcillet për në pension dokoresha Mediha Zahiri . Në mes emocioneve të shumta dhe lotëve sot...