Home 2019 Shtator

Monthly Archives: Shtator 2019

Gjysmë shekulli nga diplomimi në Medresenë Alauddin(foto)

Në ambientet e medresesë "Alauddin" në Prishtinë   pas gjysmë shekulli të përfundimit të kësaj vatre arsimore është takuar gjenerata e tretë të diplomuarve. Gjatë ditës...

Semra Ramadani nga Tërnoci me suksese të dalluara në Britaninë e Madhe

Sukseset e Shqiptarëve nuk mungojnë as në Angli Se shqiptarët kohëve të fundit po tregojnë suksese në botë,  këtë e dëshmon edhe talentja Semra Ramadani...

Tërnoc: Mes emocionesh dhe lotëve përcillet për në pension doktoresha Mediha Zahiri (video)

Nga stacioni shëndetësorë në Tërnoc,  mënyrë solemne  nga kolektivi përcillet për në pension dokoresha Mediha Zahiri . Në mes emocioneve të shumta dhe lotëve sot...