Home 2019 Qershor

Monthly Archives: Qershor 2019

Mesazhi i Myftisë së BIPBM-së, Nexhmedin ef. Saqipi me rastin e Fitër – Bajramit

Me rastin e Fitër Bajramit, Myftiu i BIPBM-së, njeherit edhe zëvendës i Rijasetit të Bashkësisë Islame të Serbisë, Nexhmedin ef, Saqipi, ua uron të...

Kyetari i KKSH-së, Mustafa uron festën e Fitër Bajramit!

Të dashur bashkëqytetarë, Me Iftarin e sotëm përfundoi muaji i Ramazanit, muaj i lartësimit shpirtëror, muaj i afrimit dhe i manifestimit të unitetit, muaj i...

PD: Uron Festën e Fitër Bajramit

Të dashur besimtarë muslimanë, Duke iu falemnderuar Zotit të Plotfuqishëm që na mundësoi ta agjërojmë këtë muaj të Shenjtë të Ramazanit, Partia Demokratike uron që...

Pajaziti: Urime Fitër Bajramin!

Të dashur miq. Urime Fitër Bajramin! Me shpresën që ky Ramazan që kaloi të na ketë sjellë më shumë dashuri, mirëkuptim dhe tolerancë në mesin tonë,...

Kampioni Olimpik Shaban Tërstena para rinisë së Sellarcës së Epërme

Agron SINANI   Në një takim  rasti të organizuar nga Shoqata Kulturore Rinore “Dr. Arif Selmani”  në  Sellarcën e Epërme  qëndroi ish  kampioni  Olimpik  mundësi  Shaban ...