Home 2019 Qershor 18

Daily Archives: 18/06/2019

Bota ka 7.7 miliardë njerëz, nga 1950 popullsia është trefishuar

Raporti i fundit i OKB-s tregon se globi sot ka 7,7 miliardë banorë, apo trefishin e popullsisë që ka pasur më 1950, kur Kombet...

Cili qumësht i bimëve është zëvendësimi më i mirë për qumështin e lopës?

Çdo ditë e më shumë njerëzit heqin nga ushqimi produktet e qumështit dhe i zëvendësojnë me alternativa bimore Arsyeja kryesore e zëvendësimit të qumështit të...

Pixel 3 është telefoni Android me kamerën më të mirë

Një nga arsyet më të mëdha për të blerë një telefon premium është për kamerat. Përmes përpunimit kompjuterik ose shkathtësisë së lenteve, telefonat po...