Home 2019 Qershor 14

Daily Archives: 14/06/2019

Tërnoc: Mes emocionesh dhe lotëve përcillet për në pension profesor Sali Salihu(video)

Në shkollën fillore "Muharrem Kadriu" në Tërnoc,  mënyrë solemne përcillet për në pension profesori i historisë Sali Salihu. Në mes emocioneve të shumta dhe lotëve...