Home 2019 Qershor 11

Daily Archives: 11/06/2019

Kamberi e Sinani të ftuarit e presidetit Hashim Thaçi në shenimin e 20 vjetorit...

“Me ftesë të Presidentit aktual të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, dhe të gjithë ish presidentëve të Kosovës, në shenjë të përkujtimit të 20...

APN prezanton Luginën në Bruksel (foto)

Delegacioni i Alternativës për Ndryshim, në përbërje Armend Aliu, zv/kryetar dhe Arbër Pajaziti, kryetar i Degës në Bujanoc, po qëndrojnë në Bruksel ku po...