Home 2019 Maj 16

Daily Archives: 16/05/2019

Liderët nga Lugina e Preshevës takojnë Daniel Server, njohës i mirë i problemeve...

Nëpërmjet një postimi në facebook, kryetari i Komunës së Bujanocit, njëherit i Partisë për Veprim Demokratik, Shaip Kamberi, ka njoftuar për vizitat dhe takimet...

Liderët nga Lugina e Preshevës në Washington DC

Gjatë vizitës në Washington DC, liderët e Luginës së Preshevës: Shaip Kamberi, kryetar i Komunës së Preshevës dhe njëkohësisht kryetar i PVD-së, bashkë me...