Home 2019 Prill 28

Daily Archives: 28/04/2019

Është një arsye për t’i bërë homazh botëror librit dhe autorëve në një...

Shoqata e Shkrimtarëve OENEUM në bashkëpunim me Bibliotekën e qytetit “Koço Racin” në Tetovë me një sërë aktivitetesh e shënoi Ditën botërore të librit,...

Më 2 maj promovimi i revistës numër 4 “Studime Orientale”

Instituti për Studime Orientale,  më 2 maj do të bëjë promovimin e revistës  “Studime Orientale”.   Instituti për studime orientale tashmë ka botuar numrin e 4...