Home 2019 Prill 20

Daily Archives: 20/04/2019

KDNJ ka mbajtur tryezën : “Përdorimi zyrtar i gjuhës, shkrimit dhe simboleve – harmonizimi...

Kumtesë     Këshilli për të Drejtat e Njeriut (KDNJ) ka mbajtur sot tryezën : “Përdorimi zyrtar i gjuhës, shkrimit dhe simboleve - harmonizimi me kapitullin XXIII...

Myftiu Saqipi: Prilli i vitit 1999 ishte muaji më i tmerrshëm për banorët e...

Myftiu i BIPBM-së  H. Nexhmedin ef. Saqipi, në xhaminë e  re në  Tërnoc gjatë ligjëratës së djeshme të xhumasë , i kujtoi xhematit dhe...