Home 2018

Yearly Archives: 2018

Valton Jakupi: Arti është pasuria më e madhe e regjisorit

 Rregjisori Valton Jakupi i dhënë shumë pas artit kinematografik sot flet për Lugina Press. Sukseset, trofetë çmimet e tij nuk kanë të ndalur, por...

Kosova s’ka kapacitete të themelojë gjykatë për krime lufte

Shfuqizimi eventual i Ligjit për Gjykatën Speciale, besohet se do t’i hapte rrugë krijimit të një gjykate vendore, pavarësisht dilemave nëse Kosova ka kapacitete të...

Për këtë ushtrim ju nevojitet vetëm një minutë: Harrojeni dhembjen e përhershme në shpinë!...

Dhembja e përditshme në shpinë do të zhduket në saje të ushtrimeve të cilat zgjasin vetëm një minutë! Gjithnjë e më shumë njerëz luftojnë me...

U nda nga jeta medvegjasi, Musa Neziri, atdhetar i shquar!

Njoftojmë miqë e dashamirë, se me me datë 01 janar 2018, aty rreth orës 22.45 minuta u nda nga jeta në spitalin e Martigny...

Viti i humanistit dhe veprimtarit doktor Ilaz Selimi

Do të duhej që ky vit 2018 të jetë dhe të shpallet viti kushtuar për humanistin e veprimtarin doktor Ilaz Selimi. Më datën 21 janar...