Home 2018 Tetor

Monthly Archives: Tetor 2018

Elbasani në mes perlave turistike të pazbuluara dhe mikpritjes shqiptare

Ndonëse  Elbasani njihet si qytet i lashtë, me monumentet kulturore nga më të rrallat që përkon me Shqipërinë e Mesme,aty  fshihen dhe  perla turistike...

PDSH merr pjesë në zgjedhjet e KNSH-së

Këshilli Qendrorë i Partisë Demokratike Shqiptare në mbledhjen e mbajtur më, 29.09.2018, shqyrtoi aktualitetin politik në Luginë të Preshevës dhe regjion si dhe zgjedhjet...

PD me Sali Salihin për kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar

Partia Demokratike në Bujanoc ka vendosur që të marrë pjesë në zgjedhjet e këshillave kombëtar që janë të parapara të mbahen më 4 nëntor...

Varroset mësuesi Hajrush Sadriu nga Tërnoci(video&foto)

Në prani të familjarëve,ish nxënëve,  miqëve, kolegëve  e veteranëve arsimit dhe qytetarëve të shumtë, është varrosur sot veterani i arsimit,  mësuesi Hajrush  Maliq Sadriu...