Home 2018 Tetor

Monthly Archives: Tetor 2018

PVD ka mbajtur në Bujanoc tubim me të rinjtë nga Lugina e Preshevës

Partia për Veprim Demokratik sonte në Bujanoc  ka mbajtur  tubim me të rinjtë nga Lugina e Preshevës. Shaip Kamberi  kryetari i PVD-së,  para të parnishmëve...

PD mban tubim në Letovicë dhe Nesalcë

Sot Partia Demokratike zhvilloi takimin e radhës me vendbanimet Letovicë dhe Nesalcë për të shpalosur programin zgjedhor për zgjedhjet e Këshillit Nacional Shqiptar të...

APN mban tubim në Tërnoc

 Banorët e Tërrnocit i dhanë sonte përkrahje të fuqishme Alternativës për Ndryshim duke e konsideruar si alternativë të vetme për zgjidhjen e problemeve të...

PD mban tubimin në Bilaç

PD ka mbajtur tubimin zgjedhor për zgjedhjet e 4 nëntorit. Para simpatizantëv u paraqit kandidati nga Bilaçi Selver Nuhiu, i cili paraqiti problemet me të...

Arbër Pajaziti, ka zhvilluar sot takime me banorët e fshatit Samolicë

Kandidati për kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar nga Alternativa për Nryshim, Arbër Pajaziti, ka zhvilluar sot takime me banorët e fshatit Samolicë . Me...

PD shpalos programin zgjedhor në Raincë

Partia Demokratike ka vazhduar me aktivitetet e saja elektorale në fshatin Raincë. Koordinatori i degës së PD-së në Preshevë, njëherit kandidat për këshilltar në KNSH...

PVD mban tubim në Samolicë dhe Bilaç

Partia për  Veprim  Demokratik  ka mbajtur takim  me qytetarët e Samolicës  dhe Bilaçit për  zgjedhjet  për Këshillin Nacional.    Ragmi Mustafa, kandidat për kryetar të KNSH-së...

Partia Demokratike mban tubimin në Lluçan

Në vazhdën e aktiviteteve zgjedhore për KNSH, sot PD shpalosi programin zgjedhor në Lluçan për zgjedhjet e Këshillit Nacional Shqiptar të caktuara të mbahen...

Karvani i Shkrimtarëve të Luginës orë letrare në dy shkolla në Bujanoc

Në komunën e Bujanocit , Karvani i Shkrimtarëve i Luginës”, organizoi tri orë letrare dhe ate në shkollën fillore “Naim Frashëri”, në të dy...

APN shpalosë programin për zgjedhjet e 4 nëntorit në Letovicë

Fshati Letovicë ishte sonte nikoqir i tubimit të rradhës të Alternativës për Ndryshim kushtuar zgjedhjeve për Këshillin Kombëtar Shqiptar të datës 4 nëntor. Përveç qytetarëve...