Home 2018 Qershor 26

Daily Archives: 26/06/2018

Policia lokale largon terrast e kafiterive nga hapësirat gjelbëruese në sheshin e Bujanocit

 Inspektorët komunal të komunës së Bujanocit së bashku me policinë lokale  dhe me makinerinë e  ndërmarrjes “Komunalia” kanë larguar terrën e vendosur në hapësirën...