Home 2018 Qershor 24

Daily Archives: 24/06/2018

Blinera Fetahu dhe Memet Neziri fitues në festivalin e Tiranës

Festivali Jehona Shqiptare që u mbajt sot në  Tiranë të Shqipërisë, ku ishin prezent me se 14 shtete, në mesin e tyre edhe Lugina...