Home 2018 Qershor 23

Daily Archives: 23/06/2018

Të enjten do të mbahet seanca e IV-të e Asamblesë komunale të Bujanocit me...

Kryetari Adnan Salihu, për ditën e enjte, ka ftuar seancën e katërt të Kuvendit Komunal të Bujanocit, me rreth 6 pika të rendit të...

BIPBM shpall konkurs për ndarjen e bursave për fëmijët jetim të Luginës

BASHKËSIA ISLAME PËR PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË Datë 23.06.2018 Bujanoc   BIPBM-ja, në mbledhjen e mbajtur sot, më datë 23.06.2018, në bashkëpunim me donatorët e saj, organizatat turke,...