Home 2018 Qershor 21

Daily Archives: 21/06/2018

Të gjithë shqiptarët nesër me Zvicrën

Kombëtarja zvicerane, të premten do të luajë ndeshjen e saj të dytë në grup kundër Serbisë. Loja tashmë është duke shkaktuar emocione edhe në...

Myftiu Saqipi për ngushëllime në kullën e Haradinajve

Myftiu i BIPBM-së  bashku  me sekretarin Refik Memeti dhe kryetarin e KBI-së  të BIPBM-së ne Bujanoc Sedat Beqiri  kanë qëndruar në  Gllogjan në kullen...

Takim i frytshëm në mes Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe atij Hungarez

Në selinë  e Këshillit Kombëtar Shqiptar gjatë ditës së sotme ka qëndruar  për një vizitë pune një delegacion i Këshillit Kombëtar Hungarez  me në...