Home 2018 Qershor 11

Daily Archives: 11/06/2018

BIPBM, IHH nga Belgjika dhe ALSAR shtrojnë iftar në Bujanoc

Bashkësia Islame për Preshevë, Bujanoc  dhe Medvegjë(BIPBM) në bashkëpunim më organizatën turke IHH nga Belgjika dhe fondacionin ALSAR nga shqipëria kanë shturar iftar  ...