Home 2018 Qershor 4

Daily Archives: 04/06/2018

Komuna e Bujanocit ndan 500 mijë dinarë për pastrimin e rrugës Lluçan-Dobrosin

Është mbajtur sot  seanca e pestë e shtabit për situata  të jashtëzakonshme në komunën e Bujanocit  me tri pika të rendit të ditës. Shqyrtimi...

Bujanoc: Mbahet program fetar humanitar

  Në organizim të shkollës së mesme”Sezai Surroi” në Bujnoc dhe në bashkëpunim të BIPBM sot në sallën e madhe të shtëpisë së kulturës...