Home 2018 Qershor 3

Daily Archives: 03/06/2018

Dituria shtron iftarin tradicional në Bujanoc

Shoqata kulturore ''Dituria'' në  Bujanoc  ka shtruar iftar për nderë të muajit të shenjtë të Ramazanit. Në iftar morrën pjesë, nxënës të shkollës së mesme...

Xhamia e fshatit Osllarë shtron iftar (foto&video)

Forumi Rinor Islam i fshatit Osllar sot në xhaminë e fshatit  ka organizuar iftar për të gjitha shtresat. Në iftar përveç banorëve të këtij fshati...

Universiteti i Tetovës promovoi apsolventët e gjeneratës 2017/2018

Rreth njëmijë apsolventë të  gjeneratës 2016/2017   në sheshin e Rektoratit, përpara prindërve, familjarëve, miqve, kolegëve dhe profesorëve të tyre, e festuan përfundimin e ciklit...